Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel tevreden over niveau bij PSV


16 juli 2012 - PSV kende gisteren weinig moeite met Racing Genk. Onder aanvoering van de teruggekeerde Mark van Bommel werd de Belgische club van Mario Been met 2-0 verslagen.

'Als dit het niveau in Nederland is, dan mogen we helemaal niet klagen', aldus de middenvelder na de 2-0 zege op Genk. Na amper vier trainingsdagen heeft Van Bommel zijn draai in Eindhoven weten te vinden. De zelfverzekerdheid is met de rentree van Van Bommel op het middenveld weer teruggekeerd. Het blok Mark van Bommel - Kevin Strootman zal ook Europees gezein uitstekend zijn.

Aanstaande woensdag speelt PSV de traditionele Lichtstadderby. PSV gaat dan op bezoek in het Jan Louwersstadion voor een duel tegen kleine broer FC Eindhoven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!