Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax: 'Goede hoop op komst Muniesa'


16 juli 2012 - Ajax heeft goede hoop op de komst van Marc Muniesa. De Amsterdammers willen de verdediger voor een jaar huren van FC Barcelona. Het afgelopen jaar kwam Muniesa in de Segunda Division uit voor FC Barcelona B.

"FC Barcelona zit dinsdag met de speler om tafel om te praten over contractverlenging. Zodra dat is geregeld, is de overstap naar Ajax bespreekbaar. En die jongen staat ervoor open. Ik zou direct telefoon uit Barcelona krijgen. Daar is nu het wachten op. We willen Muniesa één jaar huren", zegt Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, in gesprek met De Telegraaf.

Ajax-coach Frank de Boer ziet de komst van de twintigjarige verdediger wel zitten. Frank de Boer: "Hij heeft heel veel wedstrijden in de Segunda División gespeeld. Ik heb dvd's van hem gezien. Hij heeft een goed linkerbeen en is een echte Ajax-voetballer. Als verdedigende middenvelder vond ik hem niet zo. Maar voor linksback en links centraal zou hij zeer welkom zijn als andere opties niet haalbaar blijken."

Eerder had Ajax interesse in Niklas Moisander van AZ. De Fins international geldt als een te dure optie. Zeker omdat Ajax veel vertrouwen heeft in de ontwikkeling van Stefano Denswil. De jonge verdediger moet er in het seizoen 2013/2014 echt staan. Dit jaar wordt hij nog in de luwte gehouden met de aanstaande komst van Muniesa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!