Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV rondt komst Narsingh af


16 juli 2012 - PSV heeft zoals verwacht de strijd om Luciano Narsingh gewonnen. De 21-jarige aanvaller komt voor 4,1 miljoen euro over van SC Heerenveen. Narsingh tekende in Eindhoven een vijfjarig contract.

De tweevoudig international zal in Eindhoven met rugnummer 17 gaan spelen. Na Mathias Jørgensen, Mark van Bommel, Boy Waterman en Ruud Swinkels is de rappe buitenspeler de vijfde versterking voor komend seizoen.

“Natuurlijk waren we hier al een hele tijd mee bezig”, aldus technisch directeur Marcel Brands in gesprek met PSV TV. "We hadden al gezegd dat we geen grote paleisrevolutie zouden hebben. We hebben tot nu toe transfervrije spelers gehaald en wilden één aankoop doen. We richtten ons op Luciano Narsingh. Luciano is een vleugelaanvaller met veel mogelijkheden. Hij geeft assists, aanvoer, heeft dreiging, scorend vermogen, snelheid en diepte. Het is aan de trainer om daar zo goed mogelijk mee om te gaan."

Narsingh won informatie in bij Georginio Wijnaldum en Jetro Willems. "Zij spraken heel positief over PSV, dat was ook belangrijk voor mijn keuze. PSV is een warme club, ik denk dat ik me hier heel snel thuis voel. Ik heb de kans met beide handen gepakt. Eerst wil ik spelen voor een topclub in Nederland, daarna mogelijk pas naar het buitenland. Ik wil natuurlijk voor de prijzen spelen, maar eerst deel uitmaken van het team. Het is goed dat ik naar een topclub kan, dat ik voor PSV mag spelen." Vandaag trainde Narsingh weer voor het eerst. "Lekker om weer te mogen trainen. Ik ken Ernest Faber natuurlijk van Oranje, dat was vertrouwd. Ik ben heel blij om PSV'er te zijn."

Volgens Marcel Brands is de selectie van PSV in principe rond. Brands: "Voor Vukovic en Nijland wordt een oplossing gezocht en ook Engelaar en Manolev staan open voor eventueel vertrek."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!