Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Aissati eens over rentree


16 juli 2012 - Vitesse staat op het punt zich te versterken met Ismail Aissati. Het is nog onbekend voor hoeveel jaar de kleine middenvelder in Arnhem zal tekenen. Wel is duidelijk dat Aissati donderdag al speelgerechtigd is in het Europa League-duel met Lokomotiv Plovdiv.

Voor Aissati en Vitesse betekent het dienstverband een hereniging. In het seizoen 2010/2011 verhuurde Ajax de middenvelder namelijk al aan Vitesse. Afgelopen seizoen knokte Aissati zich vanuit Jong Ajax in het eerste team van Ajax. Aissati speelde een belangrijkste rol in het behalen van de 31ste titel in de clubhistorie.

Ajax-trainer Frank de Boer had Aissati graag behouden. Financieel wisten beide partijen het echter niet eens te worden. Na een op verzoek van Aissati stageperiode bij Vitesse is dat nu uitgemond in een contract. Vitesse hoopt komend seizoen een rol te spelen in de top van de Eredivisie. Met het aanblijven van haar belangrijkste spelers en het verwelkomen van onder andere Aissati is in ieder geval weer een stap omhoog gezet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!