Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glenn Loovens kiest voor Real Zaragoza


16 juli 2012 - Glenn Loovens wacht een Spaans avontuur. De 28-jarige verdediger zat zonder club nadat zijn verbintenis bij de Schotse topclub Celtic afliep. In de Primera Division lag bij Real Zaragoza een tweejarig contract voor Loovens klaar. Zaragoza heeft een optie voor nog een extra seizoen.

De centrale verdediger had in Glasgow een aflopend contract. In een eerder stadium besloot Loovens zijn verbintenis te verlengen. Sheffield Wednesday en Hull City klopten tevergeefs aan. Een avontuur bij Real Zaragoza kon Loovens wel bekoren.

Glenn Loovens speelde in Nederland eerder voor Feyenoord, Excelsior en De Graafschap. Bij Feyenoord pakte Loovens de UEFA Cup in 2002. In Schotland waar hij sinds begin 2009 voor Celtic speelde pakte hij de League Cup en de titel. Loovens speelde 2 keer voor het Nederlands Elftal.

Real Zaragoza eindigde het afgelopen seizoen op de zestiende plaats in de Primera Division. Daarmee wist het degradatie naar de Segunda Division maar net te ontlopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!