Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil vertrek Vlaar intern oplossen


17 juli 2012 - Feyenoord is mogelijk van plan het aanstaande vertrek van Ron Vlaar intern op te lossen. Een groot aantal jonge verdedigende talenten staat te trappelen op de plaats van Vlaar in te nemen.

Martin van Geel was bijzonder duidelijk over de aanstaande transfer van Vlaar: "De situatie is nog steeds zo, dat we slechts een gedeelte van het geld dat binnenkomt (4 miljoen euro, red.) kunnen herinvesteren. Feyenoord moet nog altijd schuld wegwerken, al hebben we enorme sprongen gemaakt. In de laatste drie transferwindows hebben we voor meer dan 20 miljoen euro weten te verkopen en met de hulp van de Vrienden van Feyenoord en de begrotingsdiscipline gaan we dit seizoen zwarte cijfers schrijven."

De technisch directeur denkt het vertrek van Vlaar intern op te lossen. "Met Stefan de Vrij (20), Bruno Martins Indi (20), Terence Kongolo (18), Matthew Steenvoorden (19) en de van een zware knieblessure terugkerende Kaj Ramsteijn (22) hebben we vijf getalenteerde centrale verdedigers in onze selectie, maar ik besef ook dat we weinig ervaring hebben achterin. Daarom zien we een vertrek van Vlaar ook als een groot gemis en heb ik er vorige week nog alles aan gedaan om hem voor Feyenoord te behouden door hem een aanbieding te doen om zijn contract open te breken en te verlengen", aldus Van Geel.

Bart Schenkeveld is niet in beeld als een van de interne vervangers. De 21-jarige verdediger mag ondanks een contract tot de zomer van 2013 al deze zomer uit Rotterdam-Zuid vertrekken. Feyenoord ziet onvoldoende perspectief voor een definitieve doorbraak voor Schenkeveld in De Kuip.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!