Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar ziet Aston Villa helemaal zitten


17 juli 2012 - Ron Vlaar lijkt op zeer korte termijn Feyenoord te verruilen voor Aston Villa. De Engelse Premier League club is bereid de gelimiteerde transfersom van naar verluidt vier miljoen euro te betalen.

De verdediger kon in gesprek met De Telegraaf nog niet al te veel zeggen. "Ik kan nog niet zo veel zeggen. Ik ben zondag in Birmingham geweest, heb uitgebreid met de trainer Paul Lambert gesproken en een heel positieve indruk aan de dag overgehouden. Aston Villa wil me gewoon heel graag hebben. Vervolgens heb ik onze technisch directeur Martin van Geel gezegd dat ik wel oren naar de transfer heb."

Ron Vlaar in gesprek met De Telegraaf: "Met Aston Villa zou een droom in vervulling gaan. Ik kijk uit naar de Premier League, maar zal Feyenoord missen. Ik voel me thuis in De Kuip, heb persoonlijk en met de club veel ups en downs meegemaakt, maar houd een warm gevoel over. Het stadion, de fans, mijn medespelers en de staf. Als de deal doorgaat, zal ik ze missen. Ik ben wel blij dat Feyenoord in dat geval een mooi bedrag aan me overhoudt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!