Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Amrabat blij met kans bij Galatasaray


17 juli 2012 - Nordin Amrabat verruilde in januari 2011 PSV bewust voor Kayserispor. In de Turkse provinciestad zou de buitenspeler zijn loopbaan nieuw leven inblazen. De beloning is daar nu in de vorm van een transfer naar Galatasaray. Amrabat is met een transfersom van 8 miljoen euro de duurste binnenlandse transfer in Turkije ooit.

De 25-jarige Amrabat kon eindelijk opgelucht ademhalen. Lange tijd leek Kayserispor moeilijk te doen. Amrabat had zelf al zijn recht op 10% van de transfersom laten vallen. Echter ook PSV had recht op 20% van een eventuele doorverkoop. Het lijkt er nu op dat PSV een aanbod van 12,5% van de transfersom heeft geaccepteerd.

Amrabat in De Telegraaf: "Ik heb voor vijf jaar getekend en ben hartstikke blij. In januari 2011 heb ik bewust een stap terug gedaan door van PSV naar Kayserispor te gaan. Daar wilde ik het plezier in het voetbal weer terugkrijgen en dat is gelukt. Dat ik naar een topclub ga, die elk jaar om de Turkse titel en Champions Leaguevoetbal strijdt, is een beloning. Na Hamit Altintop van Real Madrid en de Turkse topscorer Burak Yilmaz van Trabzonspor ben ik de derde topaankoop. Klinkt wel goed, hè?"

"Ik kijk uit naar de derby's en vind het leuk om tegen het Fenerbahçe van Dirk Kuyt te spelen. Na de Olympische Spelen meld ik me in Istanbul."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!