Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente zet zinnen op Luc Castaignos


17 juli 2012 - Wanneer Luuk de Jong een miljoenentransfer naar Borussia Monchengladbach krijgt dan moet Luc Castaignos zijn opvolger in Enschede gaan worden. De 20-jarige aanvaller zit op een dood spoor bij Internazionale en sprak reeds zijn voorkeur voor FC Twente uit, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Luc Castaignos vindt het voor zijn ontwikkeling beter om een jaar lang aan spelen te komen. Die kans is groter bij FC Twente dan bijvoorbeeld bij Sporting Lissabon, Everton, Newcastle United, West Ham United en Queens Park Rangers die ook allemaal interesse in de jeugdinternational hebben.

Met een basisplaats bij een club met Europese ambities verzekert Castaignos zich ook min of meer van de rol van eerste spits bij Jong Oranje. Castaignos heeft zijn zinnen gezet op deelname met Jong Oranje aan het Europees Kampioenschap volgend jaar zomer in Israël. FC Twente past in dat ideale plaatje van Castaignos.

Feyenoord verkocht Castaignos vorig seizoen voor circa 3 miljoen euro aan Internazionale. In zijn eerste volledige seizoen in Rotterdam-Zuid scoorde de jeugdinternational 15 keer. Mocht het tot een transfer naar FC Twente komt dan deelt Feyenoord mee in de transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!