Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vlaar hoopt op kans onder Van Gaal


17 juli 2012 - Bijna zeven jaar geleden botsten Louis van Gaal en Ron Vlaar. Van Gaal was als trainer van AZ kwaad dat Vlaar besloot zijn contract niet te verlengen en zette hem op de bank. Twee weken later tekende Vlaar bij Feyenoord. Vlaar hoopt dat hij een kans blijft krijgen bij Oranje nu Van Gaal de nieuwe bondscoach is geworden.

"Dat is waar, maar het is nu 6,5 jaar geleden. We zijn allebei ouder en wijzer geworden", zegt Vlaar in gesprek met NUsport. "Na mijn vertrek bij AZ zijn we elkaar drie keer tegengekomen bij een gala en toen was er niks aan de hand. We zullen zien hoe hij nu tegen me aankijkt en of hij me oproept. Ik zou het wel terecht vinden."

Of Vlaar in de vriendschappelijke interland tegen België op 15 augustus opnieuw een kans krijgt in de basis weet hij niet. "Dat durf ik echt niet te zeggen. Van de laatste zeven interlands heb ik er vijf meegedaan, dat smaakt naar meer. Maar ik weet niet hoe de nieuwe bondscoach over mij denkt."

"Ik weet wat ik kan. Wat anderen van mij vinden, boeit me niet. Ik ben 27, ik kan nog genoeg jaren mee. De stijgende lijn die ik vorig seizoen heb ingezet gaat nu écht niet stoppen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!