Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax aast op verdediger van Blackburn Rovers'


17 juli 2012 - Ajax wordt in Engelse media in verband gebracht met Scott Dann. De Amsterdammers zouden zelfs al navraag hebben gedaan bij zijn club Blackburn Rovers naar de transfervoorwaarden. Blackburn Rovers degradeerde het afgelopen seizoen uit de Premier League.

Ajax zou volgens SkySports interesse hebben om Dann een seizoen lang te huren. Dann wordt gezien als een serieuze versterking voor het nieuwe avontuur in de Champions League. Een groot aantal clubs uit de Premier League, waaronder West Ham United en Southmapton hebben ook interesse in de 25-jarige verdediger. Ajax hoopt er echter met Dann vandoor te gaan.

Blackburn Rovers geeft de voorkeur aan een definitieve transfer in plaats van een verhuurperiode aan Ajax. Met de vrijgekomen gelden kan Blackburn Rovers dan zelf ook de transfermarkt op. Ajax hoopt Dann te overtuigen door de aanwezigheid van de club in de Champions League. Ajax heeft nog niet gereageerd op de geruchten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!