Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ontvangt 600.000 euro voor Amrabat


17 juli 2012 - Lange tijd speelde PSV ongewenst een rol in de transfer van Nordin Amrabat (Kayserispor) naar Galatasaray. PSV zou recht hebben op een gedeelte van de transfersom en Kayserispor wilde hier niet aan meewerken. PSV besloot vandaag duidelijk te maken hoe de afspraken op tafel lagen en wat PSV uiteindelijk aan de transfer heeft overgehouden.

Allereerst was er veel onduidelijkheid over de transfersom van Nordin Amrabat. Galatasaray betaalt 5 miljoen euro voor de transferrechten, daarnaast koopt de Turkse club voor 3 miljoen euro bij Kayserispor ook de imagorechten van de aanvaller af.

PSV ontvangt een commissie van 20% over de transfersom van 5 miljoen euro minus de door Kayserispor betaalde transfersom. Het komt er op neer dat PSV een bedrag van 600.000 euro zal ontvangen. Daarnaast heeft PSV met Galatasaray afgesproken binnen drie jaar een vriendschappelijk duel te spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!