Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC kan Nemeth bijna presenteren


18 juli 2012 - Krisztian Nemeth trainde gisteren al mee met de selectie van Roda JC. De transfer is echter nog niet helemaal rond. Op dit moment worden de laatste formaliteiten van de overgang van de Hongaars international afgerond.

De 23-jarige aanvaller maakte het afgelopen half jaar op huurbasis bij RKC Waalwijk indruk in de Eredivisie. Nemeth stond echter nog onder contract bij de Griekse topclub Olympiakos. Roda JC bleek financieel het meest slagvaardig want ook RKC Waalwijk hoopte op een langer verblijf van de international. Inmiddels is Nemeth al medisch gekeurd. Ook is er overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis met een optie voor een derde jaar. De transfer is op een haar na rond.

"We hebben vandaag (dinsdag, red.) de laatste, benodigde documenten vanuit Griekenland gekregen met daarin de afspraken die we hebben gemaakt", aldus technisch directeur Gerard Wielaert in gesprek met Dagblad De Lmiburger. "Naar een aantal dingen moeten we nog even goed kijken." Grote problemen verwacht Wielaert niet meer. "Maar het is pas rond als alle handtekeningen zijn gezet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!