Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Luc Castaignos wil alleen naar FC Twente


18 juli 2012 - Luc Castaignos heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar FC Twente. De aanvaller van Internazionale wil komend seizoen absoluut aan spelen toekomen en houdt de belangstelling van andere clubs af.

Het negentienjarige talent heeft over interesse niet te klagen. De jeugdinternational kan onder andere naar clubs uit Engeland en Portugal. "Luc kiest heel bewust voor FC Twente, omdat hij zich weer wil doorontwikkelen als voetballer", zegt zaakwaarnemer Karim El Atmani in gesprek met De Telegraaf. "Hij heeft een jaar bij Internazionale het geld meegemaakt, maar wil nu een investering in zijn toekomst doen."

FC Twente heeft onder voorbehoud van het doorgaan van de transfer van Luuk de Jong naar Gladbach al een voorstel voor een vierjarig contract bij Castaignos neergelegd. El Atmani: "Er moeten nog gesprekken volgen tussen de clubs, maar het ziet er heel goed uit. De kans is heel groot dat Luc naar FC Twente gaat."

Queens Park Rangers gaf in een eerder stadium aan elk bod op Castaignos te willen overtreffen. Internazionale hoopt dan ook zaken met de Londense club te doen. Ook Everton en West Ham United zitten nog op het vinkentouw. "Het wordt FC Twente of Sporting Portugal, maar FC Twente is absoluut zijn eerste keus", zo stelt El Atmani. "Luc wil naar een club waar hij eerste spits wordt. Daarom heeft hij clubs, die veel meer wilden betalen, afgezegd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!