Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boulahrouz tekent bij Sporting Lissabon


18 juli 2012 - Opnieuw gaat er een Nederlander aan de slag bij Sporting Lissabon. Vandaag werd bekend dat Khalid Boulahrouz bij de Portugese topclub een tweejarig contract heeft getekend. Vorig jaar maakten Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel al de overstap naar Lissabon. De transfer van Zakaria Labyad is nog altijd niet rond.

"Ik ben heel erg ambitieus, net als Sporting", aldus Boulahrouz op de website van Sporting Lissabon. "Ik heb het gevoel dat wij heel goed bij elkaar passen. Ik hoop het team te versterken en prijzen te winnen. Ik ga mijn uiterste best doen om de sportinguistas te verblijden. Ik heb veel zin in dit avontuur. Ik weet dat hier geweldige voetballers hebben gespeeld en dat men over een uitstekende jeugdopleiding beschikt."

De international begon zijn loopbaan bij RKC Waalwijk. Na enkele seizoenen trok Boulahrouz naar Hamburger SV waar zijn Europese avontuur begon. Na HSV speelde Boulahrouz namelijk nog voor Chelsea, Sevilla en VfB Stuttgart. Boulahrouz had een aflopend contract bij Stuttgart en kan derhalve transfervrij de overstap naar Portugal maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!