Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PEC Zwolle wil Bonevacia van Ajax huren


19 juli 2012 - Roly Bonevacia verruilt Ajax mogelijk voor PEC Zwolle. "Roly mag opnieuw worden verhuurd en PEC Zwolle is geïnteresseerd", aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars in De Telegraaf. "Het is nu even kijken of Roly daarheen wil en Zwolle aan de huursom kan voldoen."

Afgelopen seizoen werd Bonevacia ook al door Ajax verhuurd, toen was NAC Breda de club die de middenvelder huurde. In de voorbereiding op het komende seizoen kreeg Bonevacia een nieuwe kans bij Ajax onder Frank de Boer. Bonevacia kon de technische staf echter niet overtuigen hem bij de selectie te houden. PEC Zwolle biedt Bonevacia nu kansen op speelminuten in de Eredivisie.

Ajax heeft overigens nog geen duidelijkheid over de eventuele komst van Marc Muniesa Martinez. De centrale verdediger van FC Barcelona B wordt in Amsterdam gezien als de beoogde opvolger van Jan Vertonghen. "Maar de onderhandelingen tussen FC Barcelona en hem over de verlenging van zijn contract zitten even op slot. We moeten even geduld hebben”, aldus Overmars.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!