Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hoopt snel op duidelijkheid van Elm


19 juli 2012 - AZ hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Rasmus Elm. De Zweeds international heeft in Alkmaar nog een contract voor een seizoen. Voor Elm betekent het bijtekenen of een vertrek uit Alkmaar. AZ wil niet het risico lopen dat Elm volgend jaar transfervrij de deur uitloopt.

"Wij hebben met Elm en zijn zaakwaarnemer gesproken en hopen snel te weten wat Rasmus zelf wil", zegt technisch directeur Earnest Stewart in De Telegraaf. "Daarna weten wij pas wat we kunnen gaan doen." De 24-jarige middenvelder vindt het geen enkele straf om in Alkmaar aan te blijven. Zeker nu ook zijn broer Viktor is overgekomen van SC Heerenveen. Toch wordt een buitenlands avontuur niet uitgesloten. Fiorentina zou serieuze interesse hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!