Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en FC Twente vanavond in actie


19 juli 2012 - Voor Vitesse begint vandaag de Europese campagne. FC Twente was al een aantal weken eerder begonnen. Beide komen vandaag in actie in het kader van de tweede voorronde van de Europa League.

Vitesse wacht direct een uitwedstrijd. De nummer zes van het afgelopen seizoen in Bulgarije, Lokomotiv Plovdiv, is de gastheer van vanavond. Lokomotiv Plovdiv is de verliezend bekerfinalist. Het is 10 jaar geleden dat Vitesse voor het laatst actief was in Europa. Nu onder leiding van Fred Rutten hoopt Vitesse op een glanzende Europese terugkeer. Een nadeel zal het weer in Bulgarije zijn. In Lovech, waar de wedstrijd zal worden gespeeld omdat het stadion in Plovdiv niet aan alle voorschriften voldeed, was het gisteren 35 graden.

FC Twente treft vanavond in de eigen Grolsch Veste het Finse Inter Turku. Een lastige horde omdat de Finse competitie nog in volle gang is. Bij de Finse club staat voormalig FC Volendam-trainer Job Dragtsma al enkele jaren aan het toer. Gelet op het spelersmateriaal van FC Twente moet Inter Turku echter geen problemen opleveren.

Bookmaker Unibet verwacht vanavond geen problemen bij de Nederlandse clubs. Voor winst van Vitesse wordt 1,40 maal de inleg uitgekeerd. Voor een overwinning van FC Twente is dat 1,18 keer de inzet. Ter vergelijking een overwinning van Inter Turku levert 18 keer je inzet op. Voor meer informatie: Unibet

Programma vanavond
17.30 uur Viktoria Plovdiv - Vitesse
19.45 uur FC Twente - Inter Turku

Beide wedstrijden worden live uitgezonden op Eredivisie Live.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!