Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Club wilde Luuk en Siem de Jong aantrekken'


19 juli 2012 - Luuk de Jong tekende gisteren een vijfjarig contract bij het Duitse Borussia Monchengladbach. Een bewuste keuze om veel aan spelen toe te komen. Ook clubs als Bayern Munchen en CSKA Moskou klopten aan. Er was ook een club die interesse had om Luuk samen met zijn broer Siem aan te trekken.

Bij Bayern Munchen zou Luuk de Jong de vaste stand-in achter goaltjesdief Mario Gomez moeten worden. Een rol in de luwte en minder uitzicht op spelminuten. CSKA Moskou schotelde een zeer lucratief contract voor. De Jong had echter totaal geen trek in een overgang naar Rusland. Borussia Monchengladbach biedt De Jong de komende seizoenen de mogelijkheid wekelijks aan voetballen te komen.

Er was een club die opperde na Luuk de Jong ook Siem de Jong aan te trekken, hiervoor was het bereid de onderhandelingen met Ajax te openen. Vader George de Jong in De Telegraaf: "Het is een droom van de jongens om ooit samen te spelen, maar dit was niet het juiste moment. Misschien spelen ze komend seizoen wel weer tegen elkaar als Borussia Mönchengladbach het hoofdtoernooi van de Champions League haalt en bij Ajax in de groep komt."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!