Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV denkt aan minimaal 1 miljoen voor Labyad


19 juli 2012 - PSV is nog altijd bereid het spel hard te spelen. De club laat Zakaria Labyad niet zonder slag of stoot vertrekken. Volgens het Eindhovesn Dagblad denkt aan een bedrag van minimaal 1 miljoen euro.

PSV vindt een financiele compensatie op zijn plaats nu Labyad een vijfjarig contract bij Sporting Lissabon heeft getekend. PSV stelt dat Labyad zijn contract niet tijdig heeft opgezegd en daarmee niet transfervrij de overstap naar Portugal kon maken. Sterker nog officieel ligt Labyad nog een jaar onder contract in Eindhoven en heeft hij tegen de Europese regelgeving in onderhandeld met een andere club.

Tot op dit moment is PSV niet bereid de middenvelder vrij te geven. Hierdoor kan Labyad nog geen wedstrijd voor Sporting Lissabon spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!