Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Oussama Assaidi op weg naar Galatasaray'


19 juli 2012 - Oussama Assaidi lijkt na Bas Dost (Wolfsburg) en Luciano Narsingh (PSV) de derde speler uit de droomhoede van SC Heerenveen die gaat vertrekken. Galatasaray lijkt de beste papieren voor de Marokkaans international te hebben.

Voorzitter Robert Veenstra stelt in Voetbal International: "Ik acht de kans heel groot dat Oussama weggaat, normaliter naar Galatasaray. Wij hebben al twee weken een akkoord met Galatasaray, dus aan ons ligt het niet. Volgens mij kan het voor zowel ons als Oussama een goede transfer worden, maar hij is aan zet."

Marco van Basten stelde eerder al dat hij graag een offensieve versterking in de vorm van een buitenspeler zou willen verwelkomen. Veenstra: "We oriënteren ons zeker op aanvallende versterkingen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!