Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV weigert bod Saints op Jeremain Lens


19 juli 2012 - PSV heeft een eerste bod van Southampton op Jeremain Lens geweigerd, dat meldt het Eindhovens Dagblad. The Saints maakt na een jarenlange afwezigheid komend seizoen haar rentree in de Engelse Premier League en is nadrukkelijk op zoek naar versterking.

Eerder deed Southampton al navraag bij PSV over de beschikbaarheid van Jeremain Lens. Nu hebben The Saints dus ook daadwerkelijk een bod gedaan op de viervoudig international. De 24-jarige Lens heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015.

Door de komst van Luciano Narsing (SC Heerenveen) is PSV mogelijk bereid te praten over een eventuele transfer mits daar de juiste voorwaarden tegenover staan. Trainer Dick Advocaat gaf al eerder te kennen de rappe Lens ook in de punt van de aanval te zien spelen. Lens speelt sinds 2010 voor PSV, de club nam hem toen over van AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!