Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slordig Vitesse speelt met 4-4 gelijk


19 juli 2012 - Na een afwezigheid van tien jaar maakte Vitesse vandaag haar rentree in Europa. In het Bulgaarse Lovech scoorde de mannen van Fred Rutten maar liefst vier keer. Even zo veel doelpunten kreeg Vitesse echter ook tegen. En zo eindigde het eerste duel van Vitesse tegen Viktoria Plovdiv in 4-4.

Vitesse was in defensief opzicht bijzonder matig, terwijl het voorin koelbloedig was. De nummer zes van het afgelopen seizoen maakte het Vitesse vanavond bijzonder lastig. Het duel moest worden gespeeld in Lovech omdat Viktoria Plovdiv niet over de juiste faciliteiten beschikte. Na de 4-4 vandaag weet Vitesse in ieder geval wat het volgende week in de eigen Gelredome moet doen.

Na 22 minuten spelen opende Jonathan Reis in Lovech de score. De Braziliaanse aanvaller stond naast Wilfried Bony in de spits. Lang kon Vitesse niet genieten van de voorsprong. Een minuut later kwam Viktoria Plovdiv via
Yordan Todorov al met het antwoord: 1-1. Vitesse ging desondanks rusten met een voorsprong. Marco van Ginkel tekende voor de 1-2.

Vlak na rust kwamen de Bulgaren weer op gelijke hoogte. Dit maal was het Zdravko Lazarov die scoorde. Wilfried Bony zette Vitesse vervolgens op voorsprong, en deze voorsprong werd opnieuw ongedaan gemaakt door Lazarov. Dertien minuten voor tijd leek Vitesse de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Het was opnieuw Van Ginkel die scoorde, dit maal met een bekeken schot in de hoek.

Aan het foutenfestival in de Arnhemse defensie kwam echter geen eind. In de voorlaatste minuut werd het uit handen gegeven en bepaalde Tassio de eindstand op 4-4. Vitesse is gewaarschuwd maar weet ook dat met iets meer concentratie de Bulgaarse tegenstander volgende week eenvoudig aan de kant moet worden gezet. Dat is Vitesse aan haar stand verplicht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!