Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren vraagt en krijgt twee aanvallers


19 juli 2012 - FC Twente hoopt morgen al de naam van de gewenste ervaren aanvaller bekend te maken. De Tukkers willen met de inkomsten uit de Luuk de Jong-transfer graag een jong talent (Luc Castaigns) en een ervaren man halen. Die laatste zou morgen al bekend worden gemaakt.

Onderhandelingen zijn al gaande. We onderhandelen vanavond en wellicht morgen verder', aldus Twente-voorzitter Joop Munsterman in gesprek met Eredivisie Live. 'Daarna hoort iedereen het wel.' FC Twente wil ook nog graag Castaignos overnemen van Inter. 'We moeten binnenkort maar eens met Internazionale contact opnemen', sloot Munsterman af.

In het geruchtencircuit gaat de naam van Dmitry Bulykin nadrukkelijk rond. De Russische aanvaller zit sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij Ajax afliep. De bonkige spits speelde eerder nog bij ADO Den Haag. Eerder gaf Bulykin al te kennen graag langer actief te blijven in West-Europa. Om die reden kwam het nog niet tot een terugkeer naar de Russische competitie.

Met de aanstaande komst van twee aanvallers lijkt Glynor Plet zijn langste tijd in Enschede te hebben gehad. De boomlange aanvaller werd pas in januari van dit jaar overgenomen van streekgenoot Heracles Almelo. Tot dusver kon de voormalig speler van FC Den Bosch en Telstar nog onvoldoende overtuigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!