Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente stelt teleur tegen Inter Turku


19 juli 2012 - FC Twente is de tweede voorronde van de Europa League begonnen met een teleurstellend gelijkspel tegen Inter Turku. In de eigen Grolsch Veste eindigde het treffen met de Finse ploeg in 1-1.

FC Twente was vooraf al gewaarschuwd. De Finse competitie is in volle gang. Inter Turku doet het in eigen land goed maar zou in principe geen enkel probleem voor FC Twente moeten zijn. De Tukkers gingen vandaag echter met de verkeerde instelling het veld op. De rekening werd gepresenteerd door nota bene Pim Bouman. De jonge middenvelder verruilde de beloften van NAC Breda voor een Fins avontuur bij Inter Turku. Op fraaie wijze opende Bouman vandaag in Enschede de score.

De thuisploeg speelde in een te laag tempo en veel te voorspelbaar. Daarnaast werd een aanspeelpunt nodig gemist. Glynor Plet kon als vervanger van Luuk de Jong opnieuw niet overtuigen. Na rust ging het tempo omhoog en zou Dusan Tadic de eer redden met de 1-1. Met nog bijna een half uur op de klok leek FC Twente gaan doordrukken maar het wist de vakkundige opgebouwde handbalverdediging van Inter Turku niet meer te slechten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!