Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loodzware loting voor Feyenoord: Dinamo Kiev


20 juli 2012 - Feyenoord wacht een loodzware horde in de aanloop naar een eventuele deelname aan de Champions League. In de derde voorronde van de Champions League is namelijk Dinamo Kiev de tegesntander.

Dinamo Kiev eindigde het afgelopen seizoen op een tweede plaats in Oekraine. De titel ging naar rivaal Shakter Donetsk. Feyenoord begint met een uitwedstrijd die gespeeld zal worden op 31 juli of 1 augustus. Een week later is in Rotterdam-Zuid de return. De laatste keer dat Feyenoord deelnam aan de CHampions League was in 2003.

De afgelopen weken was Dinamo Kiev al zeer actief op de transfermarkt. Zo nam het de Portugees international Miquel Veloso over van Genoa en komt Marco Rubén over van Villarreal. Eerder deze zomer kondigde Dinamo Kiev al de komst van Niko Kranjcar (Tottenham Hotspur) aan. Feyenoord is dus gewaarschuwd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!