Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook geloot voor derde voorronde Europa League


20 juli 2012 - Er werd vandaag niet alleen geloot voor de voorrondes van de Champions League ook de derde voorronde van de Europa League kwam aan de beurt. SC Heerenveen is daarvan al verzekerd terwijl FC Twente en Vitesse zich volgende week hopen te plaatsen.

SC Heerenveen neemt het op tegen Rapid Boekarest (Roemenië en MyPa 47 (Finland). Vermoedelijk zal het de Roemeense ploeg zijn. Gisteren won Rapid Boekarest namelijk op eigen veld met 3-1. SC Heerenveen begint de tweestrijd met een uitwedstrijd.

FC Twente moet volgende week eerst alle zeilen bijzetten om de 1-1 thuis tegen Inter Turku ongedaan te maken. Daarna wacht een treffen tegen de winnaar van Mlada Boleslov (Tsjechië en Thor (IJsland). De Tsjechische ploeg won haar thuisduel met 3-0.

Vitesse wacht de zwaarste opgave mocht het de derde voorronde bereiken. Gisteren werd in Bulgarije met 4-4 gelijk gespeeld tegen Lokomotiv Plovdiv. In de derde voorronde is het Russische Anzhi van Guus Hiddink vermoedelijk de tegenstander. Anzhi won gisteren haar eerste wedstrijd met 1-0 van Honved Boedapest

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!