Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt ervaren Bulykin vast


20 juli 2012 - Dmitry Bulykin speelt ook komend seizoen in de Eredivisie. Na ADO Den Haag en Ajax gaat de Russische aanvaller nu aan de slag bij FC Twente. De 32-jarige aanvaller tekende in Enschede een eenjarig contract met een optie voor nog eens een jaar.

In het afgelopen seizoen scoorde Bulykin 9 keer in 19 duels. Bulykin zat zonder club nadat zijn verbintenis bij Ajax afliep. De aanvaller kon dus transfervrij de overstap maken naar FC Twente. Bulykin is de ervaren vervanger die FC Twente voor ogen had na het vertrek van Luuk de Jong naar Borussia Mönchengladbach. FC Twente hoopt daarnaast ook nog Luc Castaignos (19) van Inter over te nemen.

Bij de entree van Bulykin en een eventuele komst van Castaignos lijkt er geen plaats meer voor Glynor Plet. Eerder werd al duidelijk dat PEC Zwolle, VVV Venlo en NEC interesse hebben in de oud-speler van FC Den Bosch, Telstar en Heracles Almelo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!