Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil duidelijkheid van Douglas


21 juli 2012 - FC Twente is niet echt te spreken over Douglas. De Braziliaanse verdediger geeft tot op heden niet echt duidelijkheid. De ene dag wil Douglas uit Enschede vertrekken, de andere dag juist weer aanblijven. Nu ligt er een nieuwe uitdaging op de loer: Newcastle United heeft belangstelling.

Naast Newcastle United heeft ook Fulham belangstelling, zo meldt De Telegraaf. Twente-voorzitter Joop Munsterman hoeft Douglas niet zo nodig kwijt en zal de onderhandelingen dan ook hard gaan spelen. "Het is onduidelijk wat Newcastle United en Douglas precies willen", aldus Munsterman in gesprek met De Telegraaf. "Douglas roept de ene week dat hij weg wil en de week erop, dat hij graag wil blijven."

Eerder deze zomer hadden Aston Villa en VfL Wolfsburg belangstelling. Beide clubs knapten echter op de Braziliaanse verdediger af nadat bleek dat er een groot aantal managers en tussenpersonen bij de transfer betrokken zouden zijn. Ook voor FC Twente is een transfer niet interessant. De club zou een relatief klein deel van de transfersom zelf mogen houden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!