Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax zet Van der Wiel onder druk: 'Niet leuk'


21 juli 2012 - Gregory van der Wiel wil zijn aflopende contract niet verlengen en interesse blijft na een teleurstellend seizoen (inclusief EK) uit. Ajax heeft de rechtsback nu onder druk gezet: vertrekken of op de bank belanden.

Ajax wil deze zomer geld verdienen aan Van der Wiel omdat de international anders transfervrij de deur uit loopt. "Ik weet het beleid van de club nu ook", aldus Van der Wiel in het Algemeen Dagblad. "Het is me duidelijk geworden dat Ajax aan me wil verdienen. Daarom word ik onder druk gezet. Het is niet leuk als je weg moet. Eigenlijk is de optie om te blijven weggenomen. Dat is niet meer aan mij nu."

Van der Wiel weet nog niet wat hij gaat doen. De international wil zorgvuldig nadenken over zijn toekomst en geen overhaaste beslissingen nemen. "Ik ga niet geforceerd naar een club waar ik eigenlijk niet naar toe wil, waar ik me niet prettig bij voel. Als de juiste club niet komt deze zomer, zal ik gewoon hier blijven. Ook als de coach me dan niet wil gebruiken of op de bank gaat zetten. Dan maar met alle gevolgen van dien. Als dat is wat ze willen..."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!