Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Daley Blind hoopt op kans bij Ajax


21 juli 2012 - Jan Vertonghen vertrok eerder deze zomer naar Tottenham Hotspur. Ajax is druk op zoek naar een vervanger. Dat is tegen het zere been van Daley Blind die graag een echte kans wil hebben om Vertonghen in Amsterdam op te volgen.

De 22-jarige Blind is op de website van Ajax behoorlijk uitgesproken. "In het verleden - en ook tijdens deze voorbereiding - heb ik laten zien dat ik het kan. Ik ben klaar voor die plek. Het vertrek van Jan Vertonghen is een prikkel voor andere jongens. Het is nu aan mij om te bewijzen dat ik daar hoor te staan."

Ajax wordt in verband gebrachvt met spelers als Niklas Moisander (AZ), Marc Muniesa (FC Barcelona B) of Bram Nuytinck (NEC). Ook bij een aanstaande komst van een van deze spelers blijft er de aandacht op een plek in het Ajax-centrum. Blind: "Ook dan gaat de focus bij mij op die plek naast Toby Alderweireld in het hart van de verdediging."

Ook een andere positie kan Blind wel bekoren. "Ik weet dat ik ook als linksback uit de voeten kan. Eind vorig seizoen heb ik het goed gedaan op die positie. Eigenlijk is het heel simpel: ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen, met een voorkeur voor centraal achterin. Ik zal altijd de concurrentie aan gaan om te laten zien dat ik moet spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!