Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ron Vlaar gaat Aston Villa deadline stellen'


21 juli 2012 - Ron Vlaar bezocht vorige week zondag Aston Villa en sprak uitgebreid met manager Paul Lambert. Tot een overgang is het nog altijd niet gekomen. Aston Villa liet niets meer van zich horen. Ron Vlaar gaat de Engelse subtopper nu waarschijnlijk ene deadline stellen.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord weet precies wat hij zou doen. Van Geel in het Algemeen Dagblad: "Als ik Ron was, zou ik zelf een deadline stellen. Ik heb begrepen dat zijn zaakwaarnemer dat ook gaat doen." De international hield een goed gevoel over aan zijn bezoek samen met zaakwaarnemer Arnold Oosterveer aan Birmingham. Het getreuzel van Villa is Vlaar nu meer dan zat.

"Ron mag onderhand wel eens weten waar hij aan toe is, en wij ook", zo vervolgt Van Geel. De technisch directeur snapt Aston Villa ook niet. "Vooral naar Ron toe vind ik dit niet netjes. Als club vind ik dat je het moreel verplicht bent om enige duidelijkheid te scheppen richting een beoogde nieuwe speler. Nu leidt het alleen maar tot onduidelijkheid. Bij ons, maar ook bij Ron zelf. Die zit daar enorm mee in zijn maag, dat merk ik aan hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!