Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pastoor verklaart ontbreken Nuytinck


21 juli 2012 - Bram Nuytinck behoorde niet tot de basisopstelling van Alex Pastoor in het vriendschappelijke duel tegen PEC Zwolle. Het voedde de geruchten van een op handen zijnde transfer. Onder andere Ajax en een aantal Italiaanse clubs worden immers met de jeugdinternational in verband gebracht.

Alex Pastoor was tegenover Omroep Gelderland behoorlijk duidelijk over zijn keuze om Nuytinck niet te laten starten tegen PEC Zwolle. Pastoor: "Die indruk is ten onrechte gewekt. We houden er nog steeds wel rekening mee, maar we gaan hem niet zomaar wegsturen omdat dat nou zogenaamd zo goed is. Als hij gaat dan wil ik er ook een andere bij."

De oefenmeester vervolgde: "Bram stond niet in de basis, omdat hij dinsdag al negentig minuten had gespeeld. En de eerste wedstrijd van het seizoen is hij geschorst, dus wil ik Van Eijden en Cmovs samen zien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!