Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Elabdellaoui


21 juli 2012 - Zijn komst hing al even in de lucht maar is nu ook officieel. Omar Elabdellaoui speelt komend seizoen op huurbasis voor Feyenoord. De 20-jarige jeugdinternational van Noorwegen wordt gehuurd van Manchester City waar hij onlangs zijn verbintenis met twee seizoenen verlengde.

Technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord: "Met het oog op ons drukke programma hebben we voor dit seizoen een brede selectie nodig. Daarbij kunnen we Omar heel erg goed gebruiken. Hij is een speler met veel talent, die op verschillende posities uit de voeten kan. Omar is technisch vaardig, mentaal heel sterk en een harde werker. We zijn ervan overtuigd dat hij heel goed bij Feyenoord past."

Manchester City nam de buitenspeler, die op beide flanken uit de voeten kan, in 2008 over van Skied. In 2011 verhuurde Manchester City de aanvaller aan Strømsgodset IF. Dit seizoen nam Elabdellaoui deel aan de voorbereiding van Manchester City, zo ging hij mee op trainingskamp in Oostenrijk. Voor Feyenoord betekent Elabdellaoui de zevende versterking voor komen seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!