Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Ibrahim Afellay


21 juli 2012 - Ibrahim Afellay wordt al lange tijd in verband gebracht met een vertrek bij FC Barcelona. De Spaanse topclub zou de international volgens Spaanse media graag willen verkopen om zo geld vrij te maken voor versterkingen.

Over interesse hoeft Afellay in ieder geval niet te klagen. Zowel Borussia Dortmund als Schalke '04 hebben zich in de lange rij van geïnteresseerde clubs gemeld. Voordeel van de Duitse topploegen is dat ze komend seizoen actief zijn in de Champions League.

Eerder werd Afellay al in verband gebracht met Lille, Arsenal en Internazionale. De middenvelder verruilde in januari 2011 PSV voor FC Barcelona. Tot dusver speelde hij slechts 20 competitieduels voor Blaugrana mede omdat hij begin vorig seizoen een zware knieblessure (voorste kruisband) opliep.

Ibrahim Afellay heeft zelf al meerdere malen aangegeven graag voor zijn kansen bij FC Barcelona te willen gaan. FC Barcelona zou meewerken aan een transfer als er meer dan 10 miljoen euro zou worden geboden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!