Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV naar finale Polish Masters


21 juli 2012 - PSV heeft zich geplaatst voor de finale van de Polish Masters. In Wroclaw werd met 1-0 gewonnen van Athletic Bilbao. Georginio Wijnaldum scoorde de enige treffer van het duel.

Athletic Bilbao eindigde het afgelopen seizoen op een tiende plaats in de Primera Division. In de bekertoernooien ging het de ploeg van trainer Bielsa beter af. Zowel bij de Spaanse beker als in de Europa League werd de finale gehaald. In beide gevallen werd verloren: FC Barcelona en Atletico Madrid bleken te sterk. Op Euro 2012 waren Javi Martinez en Fernando Llorente de vertegenwoordigers van Bilbao in de Spaanse ploeg. De twee sterspelers kwamen vandaag niet in actie.

In de eerste helft ging het spel op en neer. De beste mogelijkheid was daar nog voor PSV. Jeremain Lens, die in de punt van de aanval mocht beginnen, veroverde de bal en stelde Luciano Narsingh in staat alleen op de doelman van Bilbao af te stormen. De inzet van de nieuweling was te zacht om het de keeper echt moeilijk te maken. Aan de andere kant werd Boy Waterman niet echt op proef gesteld. Aan het einde van de eerste helft had PSV het nog lastig. Bilbao zette druk en PSV had daar duidelijk moeite mee.

Na rust waren er speelminuten voor Van Ooijen, Derijck, Wijnaldum en Matavz. Wijnaldum kroonde zich zoals gezegd tot matchwinner. Daarmee plaatst PSV zich voor de finale die morgen al gespeeld wordt. De tegenstander is de winnaar van Slask Wroclaw - Benfica. De finale wordt morgen om 14.45 uur gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!