Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint eenvoudig van FC Dordrecht


21 juli 2012 - Feyenoord kende vandaag weinig moeite met FC Dordrecht. Op de Krommedijk won de ploeg van Ronald Koeman met 1-5. De trainer stuurde nagenoeg twee compleet verschillende elftallen het veld in. Bij rust stond het al 1-4.

In de eerste helft speelde Feyenoord zeker niet goed. Toch had men bij rust al vier keer het doel gevonden. Er werd razendsnel omschakelt en dat leidde tot doelpunten van Sekou Cisse en Ruben Schaken. Beide scoorden ieder twee keer, Cisse was zelfs bij alle vier de doelpunten betrokken. Na de 0-1 deed FC Dordrecht bij een corner nog iets tegen. Het was verdediger Lima die met een halve omhaal wist te scoren.

Na rust bracht Koeman negen andere spelers het veld in waaronder ook Ron Vlaar. Feyenoord moest al vroeg in de tweede helft wisselen. Mitchell te Vrede ging met een blessure van het veld, Achahbar was zijn vervanger. Die kleine aanvaller tekende twintig minuten voor tijd voor de 1-5. In het laatste kwartier speelde Feyenoord met een man minder door een blessure van Ramsteijn. Feyenoord hoopte de bij rust gewisselde Vilhena weer in de ploeg te brengen maar dat werd door de scheidsrechter niet geaccepteerd.

Feyenoord wint dus haar eerste serieuze oefenpot. FC Dordrecht kon het Feyenoord echter niet moeilijk maken. Woensdag wacht een echte test wanneer Mallorca op bezoek komt in De Kuip. De verwachting is dan ook dat Ronald Koeman met zijn beoogde basiself gaat spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!