Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vrienden van Feyenoord hebben 30 miljoen binnen


21 juli 2012 - De dertig miljoen euro die de Vrienden van Feyenoord (VvF) nastreefden is nu ook echt binnen. Dat verklaarde directeur Pim Blokland van de investeerdersgroep in gesprek met RTV Rijnmond. De nieuwe doelstelling is nu bijgesteld naar het binnenhalen van veertig miljoen euro.

'De laatste storting is gedaan', aldus Blokland in gesprek met RTV Rijnmond. Blokland startte samen met een aantal andere vermogende fans in oktober 2010 de stichting op om Feyenoord er financieel weer bovenop te helpen. In ruil hiervoor kreeg de stichting 49% van de aandelen en twee zetels in de Raad van Commissarissen van Feyenoord.

'We stoppen zeker niet en zijn van plan nog minimaal een jaar door te gaan. Uiteindelijk veertig miljoen zou mooi zijn', stelt Blokland. 'Wel hebben we op termijn nog recht op één plek in de raad van commissarissen, maar dat heeft geen haast.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!