Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen dringt aan op versterking


21 juli 2012 - Theo Janssen is van mening dat Ajax nog de transfermarkt op zal moeten. De club zag deze zomer ervaren krachten als Vertonghen (Tottenham Hotspur), Bulykin (FC Twente) en Ooijer (gestopt) vertrekken en Janssen meent nu dat de selectie van Ajax te jong is.

"We hebben op dit moment erg weinig ervaring in de ploeg en daar maak ik me soms wel wat zorgen over", aldus Janssen in gesprek met Eredivisie Live in de rust van Ajax - Celtic. "Er moet nog wel wat bijkomen. We hebben nu een erg jonge groep en het is een team dat nog moet laten zien hoe het omgaat met tegenslagen. Vorig jaar hadden we een paar spelers die daarin belangrijk waren, maar daar zijn er een paar van weg."

Janssen vervolgt: "Er zullen nu andere spelers moeten opstaan, maar er moet nog wel wat bijkomen willen we weer titelkandidaat nummer één zijn. Ik denk niet dat we dat met deze selectie zijn, ik denk wel dat we nog wat jongens nodig hebben. Jan Vertonghen is weg en ik denk dat daar gewoon een goede speler voor moet terugkomen. Iemand die een leider kan zijn, dat missen we nu wel. Ik kan het wel doen, maar je hebt meer van dat soort spelers nodig in een elftal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!