Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft geen kind aan Schots kampioen


21 juli 2012 - Ajax had vandaag geen kind aan Celtic. De kampioen van Nederland won met maar liefst 4-0 in de eigen Amsterdam ArenA van de Schotse kampioen. Bij rust was het in Amsterdam al 3-0.

Een verwoestend schot van buiten de zestien betekende de 1-0 voor Ajax. Het was Luuk de Jong die zonder enige pressie van een Celtic-speler kon afdrukken en dat deed hij met verve. Na samenspel van Fischer en De Jong kon Kolbeinn Sigthorsson de 2-0 aantekenen. Het werd zelfs nog erger voor Celtic toen Serero de thuisploeg na slechts 26 minuten spelen op 3-0 zette. Dat zou in de ArenA ook de ruststand zijn.

In de rust besloot De Boer slechts twee keer te wisselen. Alleen Vermeer en Serero keerden niet meer terug in de ploeg, voor hen mochten Cillessen en Schone hun opwachting maken. Ajax nog eenmaal tot scoren komen. Daley Blind benutte een toegekende strafschop na een handsbal van Celtic. In het laatste kwartier ging het tempo erg omlaag, De Boer besloot een groot aantal speler nog speelminuten te gunnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!