Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV: Akkoord over Zakaria Labyad


22 juli 2012 - Er is dan eindelijk een einde gekomen aan de soap rond Zakaria Labyad. PSV en Sporting Lissabon hebben een akkoord bereikt over de transfervoorwaarden waardoor neits de overgang van de jonge middenvelder naar Portugal in de weg kan staan.

Volgens Voetbal International ontvangt PSV een opleidingsvergoeding van circa 300.000 euro ook nog een kleine transfersom. PSV ziet af van verdere juridische stappen. 'We zouden een juridisch traject op kunnen starten', aldus technisch manager Marcel Brands in gepsrek met Voetbal International. 'Maar de kans is groot dat de FIFA beslist dat Labyad tijdens die zaak gewoon voor Sporting mag spelen.'

Brands vervolgt: 'Daarnaast kan het een hele langdurige affaire worden, waarbij we geen garanties hebben. We hebben nu mondeling een akkoord bereikt met Sporting. Alles wordt nu op papier gezet en ik verwacht dat aan het einde van deze week alles afgerond is.' PSV zal wanneer het alle papieren heeft ontvangen Labyad vrijgegeven. Hierdoor kan de negentienjarige middenvelder namens Marokko deelnemen aan het Olympisch voetbaltoernooi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!