Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV vanmiddag tegen Benfica


22 juli 2012 - Eredivisie Live zendt vanmiddag de strijd om de Polish Masters live uit. PSV en Benfica trappen om 14.45 uur af voor de finale van het toernooi in het Poolse Wroclaw.

Gisteren bereikte PSV de finale door het Spaanse Athletic Bilbao met 1-0 te verslaan. De enige goal van de wedstrijd werd gescoord door Georginio Wijnaldum. Vandaag is de Portugese topclub Benfica de tegenstander. Overigens is er bij dit toernooi geen prijzengeld te winnen. Voor Dick Advocaat is het dus puur een sportieve uitdaging.

De verwachting is dat Advocaat met nagenoeg een compleet ander elftal zal aantreden als gisteren. Gisteren kwam bij rust spelers als Wijnaldum en Matavz in het veld. Beide spelers zullen vandaag starten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!