Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar lijkt Feyenoord trouw te blijven


22 juli 2012 - Ron Vlaar blijft Feyenoord trouw. Na een bezoek aan Birmingham en een gesprek met manager Paul Lambert leek een transfer van de captain naar Aston Villa slechts een kwestie van tijd. Aston Villa liet echter niets meer van zich horen en Vlaar trok zijn conclusies.

Vandaag was het Open Dag in Rotterdam-Zuid. Tegenover RTV Rijnmond was Vlaar bijzonder open over zijn toekomst: "Feyenoord zit in mijn hart en ik heb hier heel veel meegemaakt. De kans dat ik nog naar Aston Villa vertrek acht ik niet zo groot meer. Ik wil niet aan het lijntje gehouden worden, dus de transfer is voorlopig van de baan."

Ron Vlaar heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2014. De international kan voor een gelimiteerde transfersom, van naar verluidt 4 miljoen euro, echter vertrekken. Mogelijk waagt Feyenoord een nieuwe poging om de verbintenis met haar aanvoerder open te breken en te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!