Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV schrijft Polish Masters op haar naam


22 juli 2012 - PSV heeft de Polish Masters op haar naam geschreven. Na de 1-0 zege op Athletic Bilbao gisteren won het elftal van Dick Advocaat vandaag met 3-1 van de Portugese topclub Benfica.

Trainer Dick Advocaat gaf vandaag de voorkeur aan een aantal spelers die gisteren niet in actie kwamen of slechts als invaller. Zo waren er vandaag basisplaatsen voor Memphis Depay, Peter van Ooijen en Stanislav Manolev. Ook Tyton, Ritzmaier, Derijck en Wijnaldum mochten vandaag starten.

Een overwinning leek er lange tijd niet in te zitten. PSV speelde rommelig en Benfica had het initiatief. Het middenveld werd gecontroleerd door Benfica. Mark van Bommel miste duidelijk zijn maatje Kevin Strootman naast zich. De jonge Van Ooijen komt nog tekort voor het grote werk. De 1-0 van Benfica hing dan ook in de lucht en zou ook vallen. Op aangeven van Ola John was het Carlos Martins die scoorde. Dat was in Wroclaw ook de ruststand.

Na rust kwam PSV beter uit de verf. 'Zanka' Jorgensen zou PSV tien minuten na rust naar de 1-1 koppen. De Deense centrale verdediger kopte knap raak uit een corner. Invaller Jeremain Lens tekende twintig minuten voor tijd voor de 2-1. De aanvaller deed dit op aangeven van een andere invaller, Jurgen Locadia. Vlak voor tijd viel de 3-1. Ditmaal was het Wijnaldum die scoorde op aangeven van Manolev. Benfica zou het duel eindigen met een man minder: rechtsback Pereira kreeg rood voorgeschoteld.

Al met al een nuttige wedstrijd voor PSV. De tegenstander had met spelers als Pereira, Luisao, Saviola en Cardozo zeker geen kleine jongens meegenomen. De toernooizege levert PSV overigens financieel niets op. De organisatie heeft enkel de reis- en verblijfskosten voor haar rekening genomen. Een opsteker voor PSV zijn de zeges op Bilbao en Benfica. Daarnaast werd Lens verkozen als speler van het toernooi, Wijnaldum werd met 2 goals topscorer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!