Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat niet te spreken over Matavz


22 juli 2012 - Dick Advocaat heeft opnieuw uitgehaald naar Tim Matavz. De Sloveense aanvaller lijkt in Eindhoven geen toekomst meer te hebben. Vandaag in de finale om de Polish Masters bleef Matavz de volledige wedstrijd op de bank terwijl andere spelers wel speelminuten mochten maken.

Eerder kwam al in de media terecht dat Matavz verre van fit was na de zomervakantie. Hierop zette Advocaat de Sloveens international tijdelijk terug naar de beloften om daar wedstrijdritme op te doen. Advocaat in gesprek met Voetbal International: "Hij pikt het niet op, dus dit gaan we anders aanpakken. In Eindhoven ga ik het gesprek met hem aan."

De uitspraken zijn opvallend te noemen. Zeker omdat de Eindhovense clubleiding vorige week een bod van 7 miljoen euro op de aanvaller weigerde. Het is onbekend welke club het miljoenenbod heeft uigebracht. Vorig jaar betaalde PSV nog ruim vijf miljoen euro voor Matavz aan FC Groningen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!