Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Blind zien gezamenlijke toekomst


23 juli 2012 - Ajax gaat met Daley Blind om de tafel om te praten over een gezamenlijke toekomst. De 22-jarige verdediger heeft in de Amsterdam ArenA nog een contract tot het einde van komend seizoen.

"Vlak voor de start van de voorbereiding heb ik heel even met de trainer gesproken. Ajax en ik hebben de intentie om bij te tekenen", liet de linksbenige centrale verdediger in De Telegraaf. Blind vervolgt: "Ik richt me nu alleen op het voetballen zelf, moet de kansen die ik krijg pakken. De trainer moet overtuigd raken dat ik Jan moet vervangen. Ik weet dat ik het kan."

"Daley heeft het op die positie heel goed gedaan en deed dat vorig seizoen de eerste drie duels ook toen Jan Vertonghen geblesseerd was", aldus De Boer die weet dat Blind nog stappen moet maken. "Hij is nog niet zo sterk en snel als Jan. Of hij dat niveau gaat halen, hangt van ons af."

Een gesprek op korte termijn volgt zo stelt ook De Boer. "Zodra de andere transferperikelen voorbij zijn, gaan we praten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!