Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zweedse buitenspeler op weg naar Ajax


23 juli 2012 - Ajax staat op het punt zich te versterken met Tobias Sana, zo meldt De Telegraaf. De 23-jarige aanvaller van IFK Goteborg kreeg inmiddels al een driejarig contract aangeboden.

Voor Ajax betekent de aanstaande komst van Sana een koopje. De aanvaller stond nog maar een aantal maanden onder contract bij IFK Goteborg en kon dus voor een relatief laag bedrag worden gekocht. Afgelopen weekend bekeek assistent Hennie Spijkerman samen met hoofdscout Hans van der Zee de aanvaller voor de laatste keer. Beide waren aanwezig bij Gefle IF - IFK Göteborg.

Ajax is de aanvaller op het spoor gekomen door scout en oud-speler Stefan Petersson. Sana speelde al 96 duels in de hoofdmacht van IFK Göteborg en scoorde 10 maal. Ajax versterkte zich tot dusver enkel met Lasse Schone. Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dmitry Bulykin (FC Twente) en Andre Ooijer (gestopt) vertrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!