Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interne strijd bij Villa leidt tot frustratie Vlaar


23 juli 2012 - Een interne strijd bij Aston Villa heeft er toe geleid dat Ron Vlaar zo goed als zeker Feyenoord zal leiden in de Champions League ontmoetingen tegen Ron Vlaar.

Vorige week zondag werd de Feyenoord-captain door Aston Villa samen met zijn vader en zaakwaarnemer Arnold Oosterveer uitgenodigd. De international kreeg een rondleiding op Villa Park en sprak uitgebreid met manager Paul Lambert. Na zijn terugkeer in Nederland hoorde Vlaar echter niets meer. Er is sprake van een machtsstrijd tussen Lambert en de Amerikaanse eigenaar van Villa. De investeerder wil dat Aston Villa eerst spelers verkoopt voordat het zelf weer aankopen doet.

Oosterveer in De Telegraaf: "Aston Villa heeft dat vooraf nooit, echt nooit als voorwaarde gesteld. Als dat wel het geval was geweest, waren we nooit naar Engeland gegaan. Dan hadden we gezegd, zoeken jullie het eerst intern even uit. Ron is een speler van groot kaliber. Zo ga je niet met hem om. Ron dacht net als ik dat deze transfer niet meer fout kon gaan. Maar ik begrijp inmiddels dat meneer Lambert dat zelf ook dacht."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!