Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht ziet jonge aanvaller vertrekken


23 juli 2012 - FC Utrecht raakt haar jonge aanvaller Marko Malteic kwijt. De spits van FC Utrecht A1 verruilt namelijk de Domstedelingen voor een avontuur bij VfB Stutgart. Er lag voor de aanvaller in Zuid-Duitsland een drie jarig contract klaar.

"Marko heeft de medische keuring al gehad en tekent vandaag", zegt zaakwaarnemer Dick van Burik over zijn negentienjarige cliŽnt in De Telegraaf. "Van FC Utrecht naar VfB Stuttgart is een mooie stap. Hij gaat naar de Bundesliga en een heel grote club, waar een mooie uitdaging ligt. Marko begint vanwege een trainingsachterstand bij de beloftes. Hij moet aan de bak."

Maletic viel Stuttgart op bij wedstrijden van Bosnische jeugdteams. FC Utrecht laat de aanvaller transfervrij gaan. Wel deelt de club in de toekomst mee bij een doorverkoop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!