Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayern Munchen informeert naar Nigel de Jong


23 juli 2012 - Nigel de Jong staat mogelijk voor een terugkeer naar de Bundesliga, zo meldt De Telegraaf. Bayern Munchen heeft bij Manchester City aangeklopt voor de international met de vraag of de middenvelder beschikbaar is voor een transfer.

De Jong heeft bij Manchester City nog een contract tot de zomer van 2013. De clubleiding van Manchester City zal dan ook een besluit moeten nemen over de toekomst van de internationl: deze zomer verkopen of tot een akkoord komen over een nieuw contract.

Eerder was De Jong in gesprek met The Citizens over een nieuwe overeenkomst. Daar is echter al tijden geen nieuws meer over. Manchester City zou volgens De Telegraaf nu ook hebben aangegeven bereid te zijn te willen praten over De Jong. Het is onbekend hoe de middenvelder zelf tegenover een vernieuwd Duits avontuur staat.

Nigel de Jong speelde namelijk eerder in de Bundesliga voor Hamburger SV. In de Noord-Duitse havenstad maakte hij zoveel indruk dat hij in 2009 naar Manchester City verkaste. In Engeland pakte De Jong afgelopen seizoen de titel. Waar De Jong de seizoenen daarvoor onomstreden was, speelde hij het afgelopen seizoen minder dan voorheen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!